Thursday, January 14, 2010

Hayranlarima not

- Hayranlarima (nedense coguyla ya benim ya da annemin soyadi tutuyor Gomes? hmmm bu bir istisna olabilir) bir not: Artik maalesef okulda zor ve yogun gunlerim basliyor ayni anda iki labaratuarda calisiyor olmamin yaninda bir ders aliyorum ve iki dersin de asistanligini yapiyorum. Umarim yine hergun birseyler yazabilirim, fakat pekte mumkun gozukmuyor.

- Iyi haber bu donem cok korktugum akademinin egitim-ogretim kismiyla ilgili cok sey ogrenecek gibi gozukuyorum. 31 Mart'ta asistani oldugum derslerden birinde dersi benim anlatmam, Subat'ta bir semposyumda konusma yapmam gerekiyor. OFF!

- Yine de "ogretmen" olmanin egomu fazlaca yukseltebilecegimi bugun gordum. 400 kisilik sinifin hepsinin bana "sir" diye hitap ediyor olmasi ornegin beni cok mutlu etti. "Sir" unvani almis gibi oldum (haha!)


5 comments:

  1. günaydın SİR MÜNİR GÜNEŞ KUTLU :))))

    ReplyDelete
  2. egonla sahiden başın dertte sir ama bu yazılarını okunası kılıyor ;)(soyadıma dikkat:))

    ReplyDelete
  3. ya bana ne benim de soyadım başka işte!

    ReplyDelete
  4. Gunes'cigim, sen daha minicik bir cocukken ben zaten sana hayran olmustum :) annene sorarsan anlatir... ne kadar gurur duydum, yillar sonra o minicik cocuk ne buyuk basarilara imza atmis. Ben de sana SIR unvanini verip knighted ettim bu arada. Sevgilerle takipteyim :)

    ReplyDelete
  5. Zulal teyze cok tesekkur ederim. Evet biraz buyudum :) Cok bir basariya attigim yok yalniz. Birseyler yapiyorum iste.

    ReplyDelete